Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljan kurar frusen



själen tung
som sten


omsluten av
grå dimslöja
jag ej rår på



viljan kurar
frusen



orken svår
att nå


svårt att
vara här



när jag känner
att jag inte riktigt
bär




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-06 16:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En text som berör det inre!
2013-10-06

  Larz Gustafsson VIP
I sådana lägen tycker jag det är underbart att ha Någon annan som bär mig.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell