Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lizard the Wizard; erkänna dagdrömmen gör drömmen sann.. Snake sa; hur kan du veta att jag redan ätit? "I dreamed You" svarade en lagom trött ödla


med ryggen genom ögat

 

död kattunge
en glimt

 

de svarta ödleskinnen krymper vid för nära betraktan

baklängesblickar i vakenhetens kronologi

 

vaken löper frivarv för kul

i uppmärksamhets ekorrhjul gnisslar navet

 

 

ingen som söker uppmärksamhetens hemlighet
kan fånga dess spegel inifrån

 

ligger baksida månen - väntar i skuggan

 

 

ödlor släpper sina svansar när de flyr

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 153 gånger
Publicerad 2013-10-06 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri