Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden av MilaySVK- deviantART http://www.youtube.com/watch?v=aCnf46boC3I


drömmar bor inte där ( choka )




planer ger ej,

ej deras uppfyllelse

fyllnad åt sinnet,

tomheten bor ju där,

måste ha sin plats kvar;

inte åsidosättas av annat

än smått drömmande,

som går att skuffa ut

om det tror sig fått

verklig substans i sig, -

då övertas plats av

tomhetsmassans hela tyngd:

den vill höra sitt

svarta eko ljuda högst -

trots allt, drömmar bor ej där







Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-06 19:49



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Insikter i denna!
2013-10-07

  anits VIP
Mycket tänkvärt
2013-10-07

    ej medlem längre
Bra!!
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran