Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden

Saknaden är grym

saknaden är stor

saknaden gör ont

saknaden är evig

saknaden efter dig ...




Fri vers av Morgan
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-06 20:47



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ja, saknaden känns i den här dikten.
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan