Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att leva borta, i sin egen tidszon; allting är helt verkligt, för en själv där


sanna mina ord också ( choka )

du vänder på allt:

ser framifrån bakåt först,

gående utan

mål, analys - mer däri,

på tankars omvägar,

vilsen hemma med öppna

ögon med tom blick i,

för du är inte där;

målar på väggen:

framtiden finns i dina

sannaste ord vars

uppfyllelse du tror på -

lika starkt som på

dina rädslor, - som du också

själv har målat -

när?... kommer du ej ihåg

för du är ej här:

du är bakom, osynlig -

i din tid och verklighet


*************************

en sorts tröstelåt till alla livets krigare

http://www.youtube.com/watch?v=aLZxAOA26zY





Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 222 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-07 01:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
STARKT MYCKET STARKT!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran