Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en måndag


Försenad femton minuter till jobbet

Typiskt

Det slår aldrig fel

Så måndagarna är helt klart värst

Gäsp

Men det är bara att ta till och kämpa vidare

Vad annat kan man göra?1

Ken Cassel
7/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-07 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel