Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart än vinden blåser


så följer jag med

Vad annat kan man göra när vinden

inte vill lämna en helt ifred

Så lätt som en fjäder flyger jag mot

alla väderstreck

Stockholm

Men här har jag ju redan varit förut

Så den bockar jag av

Käck

Och sen kom det en kastvind som gick mot

Köpenhamn

och jag var puts veck…

Vart än vinden blåser!

Ken Cassel
7/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-07 15:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är bara att hänga med...eller som ordspråket säger: "vända kappan efter vinden"! :-))
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel