Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden




a g e t a i o s ö n d e r i e v m i g t a j o i s ö n
d e r o i n m i g k d o m t a r q q s ö n d e r a p r
m i g b r t d o m t a r s ö n d e r m i g d i g a l l
a u u t s g o a l l a w e g å r b b b b b b s ö n d e
r a l l t f a l l e r i s ä r t r a s i g t s l å s ö
n d e r o s s d e v i l l k r o s s a o s s q q q
n u b b b k r o s s a b b b o s s




Fri vers av johii
Läst 420 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-09 22:31



Bookmark and Share


  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Oj! Snacka om språkmaterialism :)

ta sönder mig
ta sönder mig
dom tar sönder mig
dom tar sönder
mig dig alla

alla går sönder
allt faller isär
trasigt
slå sönder oss
de vill krossa oss
krossa oss

?
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

johii
johii

Mina favoriter
T-RED
precis exakt nu