Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag låter kärleken få komma in


och röra om lite i min själ

Blir lite lyrisk för en stund då känslorna mina

spelar mig några små spratt

Ger mig spel

Men det gör mig ingenting för då jag

släppte in kärleken

så var det någonting som jag redan

hade räknat med

För när man släpper in kärleken är den på

både allvar och lek

Så då får man sortera bort den kärleken

som bara känns lite fel

För det är väl självklart jag släpper in kärleken

vart den än kommer ifrån

Sen så får vi se vad den kan ge till mig

För när den väl kommer så vill jag ju inte

att den ska lämna mig ifred...

Ken Cassel
7/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger
Publicerad 2013-10-07 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel