Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora blå


Kommer ut på det stora havet då man kan se

att det är så

För vart man än tittar så kan man se

att himmelen är blå lika så

För det är ju i det stora blå som himmelen

speglar sig i

Och med vinden och vågorna som genomsyrar en

och båten

så hejar man lyckligt på

För trots att det går ganska så sakta känner man sig

ändå riktigt fri

Så åka ut på det stora blå och stå där vid relingen

och låta vågorna tillsammans med vinden

bli till en vacker melodi

måste nog ändå vara ibland det bästa ändå…

Det stora blå!

Ken Cassel
7/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-07 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel