Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han är lite som en hund


Tar en dag i taget

Lever för stunden

Tar det ganska så lugnt

Inte allt för långa promenader

Men straffa honom genast om han har gjort

något dumt

För om ni straffar honom senare så finns risken

att det är någonting som han

redan har glömt

Och då är ju straffet bara dömt att misslyckas

För han tänker nog då

Varför skäller ni på mig för?

Jag har väl inte gjort någonting fel, heller?!

Eller har jag?

Kan inte minnas riktigt för det här känns ju

ganska så skumt...

Han är lite som en hund!

Ken Cassel
7/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-07 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel