Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

värmen !

känn smärtan av tusen plågade själar

känn saknaden av allt

känn värmen av helvetes lågor

känn värmen från mitt hjärta

känn min sorg som förgörs av hat..




Fri vers (Fri form) av Morgan
Läst 466 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-07 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan