Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällsflum när tankarna blir för många, och ensamheten kryper fram.


Vi försöker överleva.

Ytan är plåstret på djupet.

Rädslan försöker skjuta undan mörkret,

skrattet försöker dölja klumpen i halsen.

Men ditt mörker äter upp mig,

Äter upp allt ljus.

För när jag väl tappat bort mig är du min enda gud,

och när syret tagit slut ber jag dig kyssa mig.

Du vet att jag är hjälplös utan dig.

För svart vinner alltid över vitt.





Fri vers (Fri form) av tjejen98
Läst 392 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-07 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Otroligt bra
2014-01-12

  Armo
Den första raden gjorde hela dikten vacker. "Ytan är plåstret på djupet" så sant och så fint skrivet!
2013-10-07

    ej medlem längre
Fint!
2013-10-07

    ej medlem längre
Dystert vackert och vacker dysterhet
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

tjejen98
tjejen98