Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla lever vi våra liv


Den ena har det säkert roligare än den andre

Den andre har det säkert roligare än den tredje

Den tredje har det säkert skittråkigt

Kanske i alla fall för tillfället

Och då spelar det ingen roll om man är

en familjefar

eller är en ungdom som är olyckligt kär

eller om man är en ensam eremit som lever

som hemlös i något gammalt soprum

För alla lever vi våra liv på gott och ont

eller något där emellan

Så det är bara till att kämpa för att en själv

eller för de sina

för att få en bättre morgondag

Försöka gilla läget oavsett vad

För lever våra liv, det gör vi..

Ken Cassel
7/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 120 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-07 22:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När jag möter okända människor undrar jag ofta hur det lever sina liv...intressanta tankar...
2013-10-08

  © anakreon VIP
Good luck, mate!
Calle
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel