Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En titel jag har tagit från en låt med Ebba Grön


Ung och kåt


Han hade redan varit nere med handen

och finger pullat henne riktigt våt

Men så var han precis som henne

Ung och kåt

För det är ju som det är när man är ung

Och det går ju inte att göra så mycket åt

Men varje gång som han lyckades snudda

vid hennes innersta väsen

och då hon skrek till ett litet Ahh

var han inte sen att säga, Förlåt

För det sista han ville var ju att göra illa henne

eller att det skulle kännas obehagligt

så att hon föll ut i gråt

För hellre hoppades han att hon skulle tycka

att det kändes som att vindsurfa

på våg efter våg

medan solen lyste varm emot hennes ansikte

Så för varje fingerrörelse som han gjorde

inne i henne

gjorde han det på eget bevåg

Frihet med ansvar…

Ung och kåt!

Ken Cassel
8/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger
Publicerad 2013-10-08 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel