Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött, bara sååå trött.


Det var en gång

Det var en gång en elefant,
som aldrig sluta klaga
Så mötte han sin överman,
så börjar denna saga

Det var ett lejon,
hemskt och stort
Med ögon som fotbollar
Men vad han inte visste var,
elefanten som hobby, trollar

Så hokus pokus, simsalabim,
elefanten trollspöt vifta
Och när sagan kommit till sitt slut,
var dom lyckliga och gifta




Fri vers av Cherox
Läst 421 gånger
Publicerad 2006-03-09 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox