Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista bara

Du, varför ändrar bladen färg, på höst men ej på vår?
Och varför ska jag tvätta mig, du vet jag hatar tvål?
Säg, kan vi inte fara nu?
När har vi kommit fram?
Varför dammar, dammar, dammar du? Det blir ju mera damm!

Och varför, mamma, svara mig, är jag kortare än du?
När kommer pappa hem ikväll?
Och när så är det jul?
Säg kan jag flyga sen nån gång?
Sen när jag blivit stor, kan jag flyga upp bland stjärnorna,
varför har jag ingen bror?

Du, mamma, du vad gör du nu?
Och varför gör du så?
Kan vi inte gå en promenad,
STOPP! jag orkar inte gå!

Säg snälla mamma, snälla du,
säg kan du inte svara.
En sista fråga, svara nu,
jag lovar, en sista bara.




Fri vers av Cherox
Läst 530 gånger
Publicerad 2006-09-14 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox