Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

själslig inventering

tyvärr kan jag inte svara just nu
men skriv gärna ett meddelande
och lägg det i min bakficka

vid akuta ärenden
kontakta närmast anhörig
eller ring psykvården

har jag förlorat puls
ring 112
men bistå ej med första hjälpen

jag återkommer fredag
efter avslutad själslig inventering
med 50 % rabatt på alla tankar







Fri vers av Cherox
Läst 541 gånger
Publicerad 2006-08-06 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox