Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Curriculum Vitae

jag ska presentera mig
in i minsta detalj dissekera mitt hjärta
skiva i skivor och utlämna min själ

slår ihjäl mina tankar om mig själv
sorterar upp mina begrepp
gräver djupare för att hitta det positiva

jag ska utlämna mig till dig
vika ut mitt innersta
och få dig att tycka om mig

jag ska presentera mig
du måste älska mig
fastän jag hatar mig själv




Fri vers av Cherox
Läst 500 gånger
Publicerad 2007-01-08 08:52



Bookmark and Share


  Eder Krille
Slående dikt!
Känns igen detta med CV
kanon skrivet
2007-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Cherox