Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om jag är vore bättre

jag skrek säkert som barn
inte av hunger eller rädsla
bara för att få allas ögon riktade mot mig

jag rev säkert ut varenda skåp
klättrade i hyllorna
rotade i soporna
gav alla runt omkring mig nervös klåda

jag var säkert besvärlig som barn
tippade omkull stolar
och kastade mig på golvet i affären
så jag fick som jag ville

jag var säkert som du
inte ett uns bättre, säkert värre
och ändå är det jag som tappar tålamodet

jag var säkert skitjobbig som barn
jag är säkert skitjobbig som mamma





Fri vers av Cherox
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-09-12 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Slutet säger mycket! Den är stark denna dikt, tycker om den!!
2006-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Cherox