Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Full kontroll

Jag trodde jag var beredd
Iklädd min nya roll
Skiträdd
För vad som väntade
Visste inte ens att jag längtade
Efter dig
Trodde det skulle sänka mig
Men det lyfte upp
Och bottnade
I något underbart
Trots att det
Var katastrofalt

Nästa gång är jag förberedd
Om det blir någon sån
Så höjer jag garden
Och springer iväg
Vänder mig bort
Utan förbehåll
Åt något annat håll

Med full kontroll






Fri vers av Cherox
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-08-01 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cherox