Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet ingenting


Inte jag heller

För ingen vet någonting om hur det kommer

att bli i framtiden här i Sverige

Om vi här kommer att få en tropisk värme

med mycket solsting

då planeten våran har blivit mycket varmare

på grund av våran miljöförstöring

För än så länge är det bara något som vi

kan sia om...

Du vet ingenting!

Ken Cassel
8/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 165 gånger
Publicerad 2013-10-08 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel