Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömngång



-*-


Ur ett annat livs
sömngång

föddes
en tanke

om att leva
ännu ett liv

tätt
intill


min längtan


-*-




Fri vers (Fri form) av Anders Granström
Läst 430 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-10-08 20:30



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Den här kan man läsa många gånger och bara känna...så fint...
2013-11-12

    Amisan
Fantastiska ord - att leva intill och i samklang med sin längtan gör det möjligt att gå in i livets andra vår, trots att det är höst!
2013-10-09

    Silverbjer
Vilken känsla. Du formulerar mycket med få ord. Begåvning där!
2013-10-08

  livsdans
Ja spännande och härligt!
2013-10-08

  träsnidaren
Spännande och intressant dikt.
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Granström
Anders Granström