Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läst som en bok

Slås en sida upp igen,

kantad av ord

sliten av tid

inte längre än till slutet

tar inte ordning på allt

vänder runt

viker snett

slås en sida ner igen.




Fri vers av Maja Andersson
Läst 281 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-08 21:32



Bookmark and Share


  träsnidaren
Snyggt som attans!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Maja Andersson
Maja Andersson