Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer

Går med vingarna längs kroppen
slutade flyga för länge sen

Står utanför dörren
kommer stå där igen

Väntar på att något ska hända
fast tiden står still

ser upp och önskar
ser inget som du vill

VAD hände med situationen
vem tog motivationen
hur blev du som du blev

Vaknar med stängda ögon
bara ljuset tar sig in

Varit dum varit full
ville mer än vara din

Går med vingarna längs kroppen
och förväntar dig få mer än du ger.




Fri vers av Maja Andersson
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-01 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Andersson
Maja Andersson