Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri

Når till himlen men inte till dig

finner spår bortom vägen

saknar, kramar, gråter

utan hinder


Saknar allt du gjorde, inte dig

finner tröst bortom värmen

klamrar, andas, stannar

utan tvång


Är man fri så är man




Fri vers av Maja Andersson
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-11-18 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Andersson
Maja Andersson