Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Du kysser henne på kinden innan du går
men det betyder inget och för resten av kvällen har du blicken i golvet

Du stänger dörren till ditt rum
kryper ner under täcket och låtsas att du inte finns

Du river sönder huden
för att känna något annat än det du gör

Och du ångrar dig tusenfalt
du ångrar dig mer än så
ånger som en tyngd inte bara i bröstet utan hela kroppen

för lögner för sanning för mycket
men inget som henne
som hon




Fri vers av Maja Andersson
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-01 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Andersson
Maja Andersson