Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyst


Det var bättre när hon satt still

Vem är hon att tala om världen som om hon kände varje reva, varje skråma, varje djupt blödande sår. Ytligt tala om insidan och låtsas det är sanningen med resten tryckt mot huvudet.
Låt inte allting gå under när hon säger att det är slut.
Låt inte henne skrika.
Låt ingen gå.
Låt det vara.
Var tyst.




Fri vers av Maja Andersson
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-12 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Andersson
Maja Andersson