Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallen

Gå och dö utan att falla

allt här som inte är

vimlande, brusande, rusande, hårt

att falla uppåt hundra gånger om

sluta neråt och packas tätt

krossande, smärtande, hårt

allt är som inte här kan

Falla och dö utan att någonsin ha gått




Fri vers av Maja Andersson
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-17 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Andersson
Maja Andersson