Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett minne från 1979-80 när detta verkligen hände


Till Ann

Till Ann

 

Vi satt 

i den fina

skoaffären

två år efter olyckan.

Du behövde nya skor.

 

Men dom måste passa

foten

på ditt nya ben

också.

 

Du provade sammanbitet.

 

Jag såg

ögonen glimmade runt oss

som törstiga kor,

som hungriga vargar.

 

Allting stannade.

 

Jag sa så lugnt jag kunde:

Om en stund

ska vi gå

till nästa affär

och prova mössor på träskallar.

Är det någon som ställer upp?

 

Då kände vi

hur världen

gick igång igen.




Fri vers (Fri form) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-08 22:57



Bookmark and Share


  justine fox
Applåd till såväl text som dig!
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP