Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle inte stå ut


Palla trycket

Det finns en gammal kärring i grannskapet

som har en liten Bordier Collie

En liten osäker hund som skäller konstant

hela tiden

Voff, Voff, Voff

Och hon själv gör ingenting åt det, utan låter den

bara få hålla på och skälla

Och det trots att kärringen inte är döv

Så har man balkongdörren öppen så hör man

hur hon promenerar fram och tillbaka

på parkvägen

med sin lilla skithund skällandes

Konstant

Så jag kan inte fatta vad hon har gjort

med hunden egentligen

För jag skulle bli tokig och avliva hunden eller

ringa efter mannen som talar med hundar

Cesar

Ringa till honom och be om lite hjälp

Den tokiga gamla kärringen

Hur orkar hon?

Ken Cassel
9/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger
Publicerad 2013-10-09 16:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Går det att prata med henne om det...
annars kan man ju anmäla det...
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel