Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onsdag eftermiddag

Bland kastruller och vardag
Kysser du min nacke
Älskar mig mjukt och innerligt
Viskar ord av uppriktig kärlek




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-09 17:00



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Även på en onsdag! Åh vad härligt! Då kommer på torsdag.....ler...
2013-10-10

  Lars Hedlin
Så fint och varmt ;)
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish