Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din att behålla


Hej sötnos

Jag vill bara tala om för dig att jag ger

bort mig själv

Så du får mig om du vill

Och du får med mig göra vad du vill

Tänker inte säga emot och hålla på och käfta

då jag är din att behålla

Så krama om mig och pussa på mig

eller kanske du hellre vill

slå på mig

Hoppa på mig

Sparka på mig

Med mig hålla på och bolla

Och sen när du har lekt färdigt med mig

så kan du ju alltid kasta bort mig som om jag

vore en smutsig liten trasa


Så ta mig nu är du snäll, för vad har du

att förlora

Ingenting

Ingenting vill jag påstå då du fick mig

alldeles gratis

Ta mig åtminstone på prov i en vecka

då jag är din att behålla

För är det någon som jag vill ge bort mig till

så är det ju just dig, sötnos

Tycker ingenting med dig är fult

Och om du vill så kan du ju alltid gifta dig

med mig då du blir till min fru

Min att behålla!

Ken Cassel
9/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-09 17:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Håll en auktion, vet jag...som dom gjorde i Coyote Ugly...:-))
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel