Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tittar åt vänster


Tittar åt höger

Försöker att se henne här någonstans på söder

Fröken Schröder

Känner hur mitt hjärta håller på och blöder

Vet om att det är hon som fattas mig

Saknas

Vet om att det är henne som jag behöver

för att kunna överleva

Helas

För annars är ju risken stor att mitt hjärta

bara förblöder och jag tynar bort

och blir till ett endaste

litet minne blott

Och det vill jag ju inte…

Tittar åt vänster!

Ken Cassel
9/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 204 gånger
Publicerad 2013-10-09 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel