Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till dagboken


Donken


Donken fyller fyrtio år

McDonald’s

Därför säljer de nu ett happy meal

med en big Mac en stor pommes och en liten läsk

eller milkshake för fyrtio kronor

Ja, jag vet

Bukfylla

Men vad göra

Orkar inte laga till någonting eget just nu

Latmasken

Och äta bör man för annars så dör man

Äta gör man men ändå så dör man

Vilket dilemma

Och jag som vill leva för evigt…

Ken Cassel
9/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-09 18:45



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Hah...perfekt! Jag älskar hamburgare.
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel