Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är på väg mot nya äventyr


På väg till Afrika för att kyssa en vild katt

i den djupaste djungeln där det är

näst intill kolsvart

En vild Jaguar

Så vacker och underbar

Bara bita den i ena örat för att sedan med den

springa ikapp

Och då den vinner över mig så kommer jag

uppmuntra den med en och annan

liten ödmjuk klapp

Bli till dennes bästa vän här i djungeln


Men om jag ska hinna med detta äventyr

så måste jag flyga iväg nu på en gång

för flygledartornet har redan

gett mig klar signal

Så nu är tiden knapp..


Och där tryckte Ken på gasen så att planet hans

fick upp farten och kom upp i luften

på väg mot nya äventyr

Planet hans där han är sin egen Kapten

Den som styr

Ja, Kaptenen Ken är en riktigt tuff en

Flyger och gasar så att alla fåglarna i hans väg

bara flyr medan de tappar

fjädrarna som yr

Afrikas djupaste djungel nästa..

Ken Cassel
9/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-09 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel