Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara 1 känsla


Men inte så bara

1 föraning

Kanske ett sjätte sinne

För det känns som om det kommer att hända

någonting riktigt tråkigt inom den

närmaste timme

tänkte en finne som satt och ugglade högt uppe

i ett träd på en liten pinne

Och han tänkte så rätt

För tjugo minuter senare så brast pinnen

och han föll ner mot marken

Aj Aj Aj

Det där måste bara ha gjort ont


Bara 1 känsla

1 känsla bland många andra känslor

som man bär inom sig..

Ken Cassel
9/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-09 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel