Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
se inte problemet se lösningen


nattens tanke bollad och klar

det är när tanken bearbetar problemen som
värden runt om mej bleknar och skuggar

skönheten jag ser och känner endast eländet
i mörkret med blida ögon vandrades i paradiset

med solens första strålar som kysser allt levande
på vägen upp till sin himmel men i mitt mörka sinne

känslor kalla och orörliga fast i ett mönster som jag
inte ser fast jag analyserar dom i min tanke för när

jag låter problemet ta överhand då glömmer jag
även det viktiga att vara tacksam och glad för det

jag har och inte vara ledsen och besviken för det
jag inte har mitt liv är som en öken med ständig

brist på vatten men är ni ute efter sand då har ni
kommit rätt




Fri vers av den nakna poeten
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 00:10



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Ja i de mörkaste stunderna är det tungt.
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten