Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjugonio

Det lyser brandgult här
Den där färgen som offrades för att vi skulle kunna befinna oss
Allt kom försent
och på golvet ligger all den bortkastade tiden

Skulle kunna vara något så stort
Men att vara är inte samma sak som att bli
Där har vi fastnat
I att bli
Inte vara




Fri vers (Fri form) av 1342
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-10 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

1342
1342