Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bööööööö !!!

i dag skriker jag böööööö !! till alla tråkiga
demoner så dom flyr i från mej denna gråa

tråkiga dag för just i dag vill jag leva med
lust och glädje kåt och stark förväntansfull

vad som ska hända i resten ut av denna dag !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-10 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra där Nakna poeten
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten