Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besatt

Jag ligger vid dina fötter.. Du vet det inte än

Men i alla bortförklaringar jag har för att inte känna

Där

Ligger mitt hjärta utslitet

Skriker

Jag vill ha!

Om så bara en ådra av en tanke

En kyss mot min panna

En blick i ett slut..




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-10 15:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns inom bra förmedlat!
2013-10-11

    ej medlem längre
Läser den gång på gång, den känns.
2013-10-10

  aol
så känslosamma fina rader,
2013-10-10

  M M Mannheim VIP
Du får av mig en kyss och många tankar som innehåller drömmar. Hoppas att du känner dem, trots avståndet!
2013-10-10

    ej medlem längre
Känslosam!
Vacker!
Tack!
Z*
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish