Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvinner


Försvinner spårlöst

Är där den ena sekunden men borta i den andra

Men vad gör det då ingen ändå kommer

att sakna en

För var finns den sanna kärleken

Den som håller om en varmt om natten

Där ett par människor smälter ihop till en

För nu var det ju längesen som jag hade en

sådan hjärtevän hemma i sängen

Så därför försvinner jag nu till andra sidan jorden

i hopp om att få lära känna lite nya

människor och kulturer

istället..

Ken Cassel
10/10-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-10 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel