Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fenomenal frisör!

 

 

han kan, han,

utan sax och borste, kam

hålla testarna i styr

fixa en unik frisyr

à la hönsrumpa i motvind

typ lövtrassel uti lind

eller häxkvastsvamp,

- med en enkel pannlamp'

 

omhändertagaren, jojomen

- redan namnet är ett omen -

C/O "care of" Clas Ohlsson

 

2013-10-08 22:20




Bunden vers (Rim) av Minkki VIP
Läst 988 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-10 18:46



Bookmark and Share


  Mona J.
Inte helt hundra på om du verkligen menar frisör eller inte, men jag fastnar för och gillar det jag läser :)
2013-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP