Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en blåsippa i handen

min vän gick långt till höger
i den snåriga skogen
på jakt efter guld

jag hör hur han ropar
tror han vill att jag ska följa efter
jag ser hur han står och viftar
med en blåsippa i handen

vet inte vad den betyder för honom
vet ingenting om guldet
vet bara att våra vägar skiljs här

jag ska vidare
in i det okända
inte till höger
inte till vänster

utan

framåt




Fri vers av David Gustafsson
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

David Gustafsson
David Gustafsson