Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra du



Hur kan man förklara hur din kyss smakar?

Tusen ord är inget mot dina läppar

Sex i rosenrött. Kryddat med mjukhet

Hjärtats dubbla slag. Din blick i min

Smultronsötma i sommarkvällen

Ditt fönster i gryningen. Nyvakna ögon i glädje




Fri vers av Nina Nightwish
Läst 278 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-10-10 19:41



Bookmark and Share


  Järnkatten
Varma applåder :)!!!
2013-10-11

  Lars Hedlin
Mycket mycket fint!
2013-10-11

    Lone Wolf
Häftigt!!! *L*
2013-10-11

  queenia
vad härligt att läsa dig här på poeter igen.. <3
2013-10-11

    ej medlem längre
Åh..så härligt! jag tror minsann jag smälter till smultronsaft;-)
Tack!
2013-10-10

    ej medlem längre
Fint skrivet om dennes kyss:)
2013-10-10

    ej medlem längre
just så!
2013-10-10

  M M Mannheim VIP
Vackert om hur en kyss smakar!
2013-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish