Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfallen med frusna tårar








en frusen tår

ett förfruset gråt

en förfallen ängel som önskar säga förlåt

närheten från er ljuvliga kärlek mina underbara barn

lever nu endast i min ensamma dröm

smärtan jag bär i mitt hjärta

gör att jag vacklar och gör min själ orkeslös och öm


finns det någon som förstår

varför jag nu bär på ett istäcke runt min kropp

under isen ligger jag förfallen

med en trasig slöja som döljer min sorg

mitt kalla stoft är det enda som finns kvar av mig


vindarnas fläktande virvlar

blåser mig långt bort från er

mot ensamhetens mörka kalla land

inom mig så hör jag ändå en vacker röst

som talar om för mig att ni älskar er pappa

och för alltid finns i mitt hjärta vid mitt bröst










Bunden vers av Lone Wolf
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-10 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lone Wolf