Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man bara är ett tomt skal på denna jord, överlever trots att man är "död" inuti.


Själaskörd

 

 

 

 

 

livet tas förgivet för ofta

vi glömmer att nästa sekund kan bli den sista

vi klagar på dåligt väder och grälar om ingenting

istället för att älska

och ikväll ringde det på min dörr

det var han som kommit för att hämta mig

han skrattade samtidigt som han lyfte lien

men jag skrattade högre och sa

"försent min vän

jag dog för längesen"

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 558 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-11 01:40



Bookmark and Share


  Micky
JÄVLAR VAD BRA!! bokmärke och en FET applåd!
2014-01-14

  Dorothea98
Herregud vad snyggt!!
2013-11-30

    FeliciaM
älskar!
2013-10-16

  klio
Jag blir berörd av din text... Bra!
2013-10-16

  prinscess VIP
starkt
2013-10-16

  Tess74
Otäck och igenkännande.
2013-10-16

  Carina Bendix
Starkt och mycket, mycket bra!
2013-10-11

  Fru Intighet
Starkt, vackert.
Och väldigt väldigt igenkännande.
2013-10-11

    Silverbjer
Fuck. Vilken känsla du levererar!
Alla gånger. Kyligt och snyggt.

Samla dina verk och ge ut dem.
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP