Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jubla..

.. mitt hjärta, jubla.

Dansa min själ, dansa.

Gläds över Kärlekens Visa.




Fri vers (Fri form) av queenia
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-10-11 02:37



Bookmark and Share


  aol
underbart
2013-10-11

  Lars Hedlin
Fint skriftat!
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

queenia
queenia