Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svek och innehållslös kärlek är tung att bära


Skaka svekets galler

Jag ljög dej blå
Med mina lögner

Nu sitter du där
På en parkbänk av stål
Med dina tårar
Som ditt enda sällskap

Det enda du ville
Var att få älska mej

Jag gav dej
Inte mitt hjärta
Du fick bära mitt svek
Jag var inte där för dej

Min kärlek var tom
Innehållslöst strunt

Så sätt bojor runt mitt hjärta
Lås in min tomhet
Låt mej få känna att
Skaka svekets galler

Så kanske jag också
Lär mej älska en dag




Fri vers (Fri form) av Jack_iX
Läst 590 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-11 10:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jäklar va bra!
2013-11-17

  Lasseman VIP
Jösses vad bra skrivet.. ja det finns en del man skulle gett mer kärlek till... men man är blind ibland..
2013-10-27

  Robin V
Mycket, mycket bra!
2013-10-11

  prinscess VIP
så bra skrivet
2013-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX