Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring en försvunnen vän.


Tankarna.

Försvunnen fast du lever.
I tanken
tänker jag!
Ska vi träffas något mer?
Ett liv på jorden
ska vi aldrig mötas mer?
Det här är för mig värre
än att du vore död.




Övriga genrer av Annmargreta
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-03-10 10:23



Bookmark and Share


  KristinaE
Ja, sa just så 'det är svårare att sörja de levande än de döda' - i tider av tid som saknas eller av annan anledning. Snyggt fångat!
2008-11-17

  Cris
Oj!..ush Det gör ont.
möts man igen. Det är värre än döden.
2006-03-12

  vildvin
oj
skickade kritik innan jag var färdig med den

Du fångar din känsla så bra..
sorgen, ilskan, bevikelsen...

fångad så konkret att man ryser

fint skriven, men mycket ledsam....
2006-03-10

  vildvin
fin dikt
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Annmargreta
Annmargreta